Winnaars Fairtrade Westland tijdens landelijke Fairtrade week!


23 May 2018

Fairtrade Westland heeft in 2018 meegedaan aan de landelijke Fairtrade week. Tijdens deze week kon iedereen meedoen met diverse acties. Zo kon men meedoen aan een kleurplatenactie, de Fairtrade Quiz en het Fairtrade chocolade proef weekend bij de wereldwinkels in 's Gravenzande, Wateringen en Naaldwijk. Voor de kleurplaten en de quiz waren er leuke prijzen te winnen. Hieronder maken we de winnaars bekend!

Fairtrade Kleurplatenactie
Speciaal voor kinderen van 6 – 8 jaar en van 9 - 10 jaar is er een Fairtrade kleurplaat ontwikkeld. De winnaars van het Fairtrade prijzenpakket van de Wereldwinkels zijn:

6-8 jaar
Cyto Koch
Norah de Koning
Tabitha van der Wal

9-10 jaar
Daisy Korfmaker
Feliz de Voogd
Sharon Jansen

Fairtrade Quiz
Op de website Fairtrade Westland is een quiz verspreid met vragen over fairtrade. De winnaars van de drie Wereldwinkel cadeaubonnen ter waarde van € 20,- zijn:

Karin Heupink
Lyn Pepermans
Angelique van Leeuwen

De winnaars hebben op 23 mei uit handen van de nieuwe wethouder Karin Zwinkels de prijzen ontvangen in de wereldwinkel Naaldwijk.

Alle winnaars; van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Over Fairtrade Westland
De gemeente Westland wil een Fairtrade Gemeente worden. Westland streeft naar een wereld waarin iedereen een kans op ontwikkeling krijgt. Tijdens de jaarlijkse landelijke Fairtrade week wordt het belang van eerlijke handel door veel supermarkten, wereldwinkels, bedrijven, gemeenten en individuen onder de aandacht gebracht. Fairtrade Westland vindt het belangrijk om hieraan mee te doen om diverse doelgroepen te informeren over het initiatief Fairtrade Westland.

Meer informatie of meedoen aan de Fairtrade campagne Westland? Kijk dan op de Facebookpagina @fairtradewestland of meld je aan via info@fairtradewestland.nl